Greek Charts: Γραφήματα Και Πίνακες Από Την Ελλάδα Της Κρίσης

Σε ένα νέο Tumblr blog θα ανεβάζουμε κάθε μέρα ένα διάγραμμα, πίνακα ή infographic για την οικονομική και κοινωνική ζωή της Ελλάδας της κρίσης.

Εδώ και λίγους μήνες συγκεντρώνουμε μια σειρά από πηγές, μελέτες, έρευνες και στοιχεία που αφορούν την Ελλάδα στο "Μετρώντας την Ελλάδα", τη μεγάλη βάση δεδομένων που ανανεώνουμε και εμπλουτίζουμε καθημερινά. Χιλιάδες χρήστες την έχουν χρησιμοποιήσει ήδη για να εντοπίσουν στοιχεία, πίνακες ή datasets για κάθε πτυχή της ελληνικής οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής δραστηριότητας.

Για να τα κάνουμε όλα αυτά λίγο πιο εύληπτα, και για να αναδείξουμε μερικά από τα πιο γλαφυρά, ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά στοιχεία που προκύπτουν, ξεκινάμε ένα νέο blog. Στο Greek Charts ανεβάζουμε έναν πίνακα, διάγραμμα ή infographic κάθε μέρα, με χρήσιμα ή ενδιαφέροντα στοιχεία για την Ελλάδα. Πρόκειται για στοιχεία που προέρχονται από ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς, από ελληνικά και διεθνή media ή και από τα αποτελέσματα των ερευνών της διαΝΕΟσις. Κάθε μέρα, μια νέα έκφανση της κρίσης, ή μια διαφορετική πτυχή της οικονομικής ή κοινωνικής μας κατάστασης θα αναδεικνύεται μέσα από μια γραφική αναπαράσταση.

Μπορείτε να ακολουθήσετε το Greek Charts εδώ. Οι πίνακες θα ανεβαίνουν καθημερινά και στο λογαριασμό της διαΝΕΟσις στο Twitter.