Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση της διαΝΕΟσις με τίτλο "Λύσεις Υπάρχουν - Δέκα Παραδείγματα Από Χώρες Που Έλυσαν Κρίσιμα Προβλήματα Της Εποχής Μας".

Φωτογραφικό Υλικό Από Την Εκδήλωση "Λύσεις Υπάρχουν"

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση της διαΝΕΟσις με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου "Λύσεις Υπάρχουν - Δέκα Παραδείγματα Από Χώρες Που Έλυσαν Κρίσιμα Προβλήματα Της Εποχής Μας".

Την Τετάρτη 3 Μαΐου του 2017 η διαΝΕΟσις διοργάνωσε μια ανοιχτή εκδήλωση στην Αθήνα με κεντρικό ομιλητή τον συγγραφέα του βιβλίου "Λύσεις Υπάρχουν: Δέκα παραδείγματα από χώρες που έλυσαν κρίσιμα προβλήματα της εποχής μας", γνωστό δημοσιογράφο και αρχισυντάκτη του περιοδικού Foreign Affairs Τζόναθαν Τέπερμαν.

Η εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 700 καλεσμένοι, άνοιξε με έναν σύντομο χαιρετισμό από τον Πρόεδρο και Ιδρυτή της διαΝΕΟσις Δημήτρη Δασκαλόπουλο και έκλεισε με μια ενδιαφέρουσα συζήτηση του συγγραφέα με τον δημοσιογράφο και διευθυντή της εφημερίδας Η Καθημερινή Αλέξη Παπαχελά.

Παρακάτω, πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.