Έρευνες 2016 - Ένα Περιοδικό

Ετήσια έκδοση της διαΝΕΟσις στην οποία παρουσιάζονται τα σημαντικότερα αποτελέσματα της ερευνητικής δραστηριότητας του οργανισμού για το έτος 2016.

Ποιοι φοροδιαφεύγουν στην Ελλάδα; Πόσοι Έλληνες υποφέρουν από τη φτώχεια; Ποιος θα είναι ο πληθυσμός της χώρας το 2050; Πώς έχει επηρεάσει η κρίση την υγεία των πολιτών; Τι πιστεύουν οι Έλληνες για την Ευρώπη, την οικονομία, την προσφυγική κρίση; Τι απέγιναν τα δισεκατομμύρια ευρώ του ΕΣΠΑ; Και πώς θα πρέπει να μοιάζει το παραγωγικό μοντέλο που θα βγάλει τη χώρα μας από την κρίση;

To ερευνητικό έργο του οργανισμού παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε συνοπτική και συμπυκνωμένη μορφή σε μια νέα έκδοση. Το ετήσιο περιοδικό "Έρευνες" περιέχει τις κεντρικές συνόψεις όλων των ερευνών που δημοσιεύει η διαΝΕΟσις κάθε χρόνο, μαζί με τα βασικά διαγράμματα και τους κύριους πίνακες. Στο πρώτο τεύχος ο αναγνώστης μπορεί να βρει τα κεντρικά συμπεράσματα όλου του ερευνητικού έργου του οργανισμού το 2016, ένα έργο που περιλαμβάνει σημαντικές και, ενίοτε, πολυσυζητημένες μελέτες για θέματα όπως η φοροδιαφυγή, η ακραία φτώχεια, το δημογραφικό και η δημόσια υγεία.

Μπορείτε να βρείτε τις "ΕΡΕΥΝΕΣ 2016" στο e-shop της διαΝΕΟσις