Edutrip, corralia, ελληνες φοιτητές, ΗΠΑ, Έλληνες στην Αμερική

EduTrip2017: Οι 24 Έλληνες Φοιτητές Aφηγούνται Την Εμπειρία Τους

Η διαΝΕΟσις ήταν ένας από τους υποστηρικτές του φετινού Educational Trip που διοργανώνει το Corallia και οι σύλλογοι Ελλήνων φοιτητών μεγάλων πανεπιστημίων των ΗΠΑ.

Το Educational Trip είναι μια πρωτοβουλία του οργανισμού Corallia, στο πλαίσιο της οποίας Έλληνες φοιτητές από διαφορετικά πανεπιστήμια της χώρας επιλέγονται για να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ και να επισκεφθούν μερικά από τα διασημότερα πανεπιστήμια του κόσμου. Στόχος του ταξιδιού, που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, είναι οι φοιτητές να έρθουν σε επαφή με ένα διαφορετικό ακαδημαϊκό περιβάλλον, να κερδίσουν νέες εμπειρίες, να ανταλλάξουν ιδέες και γνώσεις με φοιτητές των αμερικανικών πανεπιστημίων και να εξοικειωθούν με την έννοια του "επιχειρείν".

Η διαΝΕΟσις υποστήριξε το ταξίδι του 2017, στο οποίο 24 φοιτητές από διάφορα πανεπιστήμια της χώρας μας είχεν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα πανεπιστήμια Stanford, UC Berkeley, MIT, Georgia Tech, UC San Diego και Princeton.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το χρονικό του ταξιδιού και να ακούσετε τις εντυπώσεις των φοιτητών από την εμπειρία τους.