Τα αποτελέσματα της νέας έρευνας για τη στάση των Ελλήνων απέναντι στο Σύνταγμα, στον εκλογικό νόμο και στους θεσμούς παρουσιάστηκαν στην εκπομπή "Η Ελλάδα στον Καθρέφτη".

H Συνταγματική Αναθεώρηση Kαι O Eκλογικός Nόμος Στον "Καθρέφτη"

Στο 10ο επεισόδιο της εκπομπής "η Ελλάδα στον Καθρέφτη" παρουσιάστηκαν και σχολιάστηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας για τη στάση των Ελλήνων απέναντι στη Συνταγματική Αναθεώρηση, στον εκλογικό νόμο και στους θεσμούς.

Τα αποτελέσματα της νέας έρευνας για τη στάση των Ελλήνων απέναντι στο Σύνταγμα, στον εκλογικό νόμο και στους θεσμούς παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν, χθες 20/7, στο 10ο και τελευταίο επεισόδιο της ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, "Η Ελλάδα Στον Καθρέφτη".

Τα ευρήματα σχολίασαν ο π. Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής και μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της διαΝΕΟσις Νικηφόρος Διαμαντούρος, ο π. Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος και ο Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου Σπύρος Φλογαΐτης, ενώ στο στούντιο ήταν ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης, ο Επ. Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Αναπλ. Καθηγητής Φιλοσοφίας Δικαίου & Θεωρίας Θεσμών Αριστείδης Χατζής και ο Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Θανάσης Διαμαντόπουλος.

Την εκπομπή παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Κωνσταντίνος Ζούλας και Νίκη Λυμπεράκη, ενώ μαζί τους από τη διαΝΕΟσις ήταν ο Διευθυντής Περιεχομένου Θοδωρής Γεωργακόπουλος και ο Διευθυντής Ερευνών Κυριάκος Πιερρακάκης.
Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο εδώ.