Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις της διαΝΕΟσις σε μία σελίδα.

Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα - Μία Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη

H διαΝΕΟσις διοργάνωσε την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης εκδήλωση για την την παρουσίαση της μελέτης-βιβλίου "Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα: Προτάσεις για ένα σύγχρονο δικαστικό σύστημα".

Οι Νέοι Ελληνικοί Συνεταιρισμοί - Ένα Workshop

Η διαΝΕΟσις διοργάνωσε μία κλειστή συνάντηση εργασίας στην οποία παρουσιάστηκαν και σχολιάστηκαν εκτενώς τα ευρήματα και τα συμπεράσματα που προκύπτουν από την έρεευνά της για τους νέους ελληνικούς συνεταιρισμούς.

Τεχνολογία και Ανάπτυξη- Ένα Workshop

Μια συνδιοργάνωση της διαΝΕΟσις και της Παγκόσμιας Τράπεζας για τους τρόπους με τους οποίους η Ελλάδα μπορεί να αξιοποιήσει την 4η Βιομηχανική Επανάσταση για μια οικονομική ανάκαμψη χωρίς αποκλεισμούς.

Ένα Workshop Για Το Ελληνικό Σκέλος Της Παγκόσμιας Έρευνας Αξιών

Η διαΝΕΟσις και το ΕKKE διοργάνωσαν μια κλειστή συνάντηση εργασίας στην οποία σχολιάστηκαν τα σημαντικά ευρήματα της παγκόσμιας έρευνας αξιών World Values Survey στην οποία συμμετείχε για πρώτη φορά και η Ελλάδα.

Πώς Η Φινλανδία Δημιούργησε Μια Οικονομία Βασισμένη Στην Καινοτομία

Μια εκδήλωση με τον πρώην Πρωθυπουργό της Φινλανδίας Έσκο Άχο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του υλοποίησε καθοριστικής σημασίας μεταρρυθμίσεις στους κρίσιμους τομείς της οικονομίας και της παιδείας.

Η Πορτογαλία Tα Κατάφερε. Εμείς Μπορούμε;

Μια διοργάνωση της διαΝΕΟσις και του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ για το "εξαγωγικό θαύμα" που έδωσε ώθηση στην πορτογαλική οικονομία και για τα διδάγματα που μπορεί να πάρει η Ελλάδα από την εμπειρία της χώρας αυτής.

Δημόσιο Χρέος, Ασφαλιστικό και Φορολογικό Σύστημα: Ένα Workshop

H διαΝΕΟσις πραγματοποίησε μια κλειστή συνάντηση εργασίας με αφορμή την πρόσφατη μελέτη της διαΝΕΟσις για την αντιμετώπιση τριών από τους πέντε "δράκους" που εμποδίζουν την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

"Λύσεις Υπάρχουν" - Η Παρουσίαση Του Βιβλίου Του Τζόναθαν Τέπερμαν

Mια εκδήλωση με αφορμή την έκδοση στα ελληνικά του βιβλίου του Τζόναθαν Τέπερμαν με τίτλο "Λύσεις Υπάρχουν- Δέκα παραδείγματα από χώρες που έλυσαν κρίσιμα προβλήματα της εποχής μας" που κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία.

Την Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016 η διαΝΕΟσις οργάνωσε μια κλειστή συνάντηση εργασίας (workshop) για το θέμα της προστασίας των Κρίσιμων Υποδομών.

Ένα Workshop Για Τις Κρίσιμες Υποδομές Της Ελλάδας

Παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν τα αποτελέματα της έρευνας της διαΝΕΟσις για την προστασία των κρίσμων υποδομών της Ελλάδας σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη συμμετοχή ειδικών και εκπροσώπων από εμπλεκόμενους φορείς.