Το E-Shop Της διαΝΕΟσις

Πλέον μπορείτε να παραγγείλετε τις εκδόσεις της διαΝΕΟσις απευθείας από το διαδικτυακό μας κατάστημα.

Τον Οκτώβριο 2016 η διαΝΕΟσις εγκαινίασε την εκδοτική της δραστηριότητα, η οποία το επόμενο χρονικό διάστημα θα εμπλουτιστεί και με νέες εκδόσεις. Τα βιβλία και το περιοδικό μας είναι πάντα διαθέσιμα σε όλα τα βιβλιοπωλεία αλλά πλέον, μέσω του νέου e-shop του οργανισμού, κάθε χρήστης από την Ελλάδα και το εξωτερικό μπορεί να τα παραγγείλει απευθείας και από εδώ.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή κάθε χρήστης μπορεί να βρει στο e-shop της διαΝΕΟσις τα εξής:

  • Το βιβλίο "Χάρτη Εξόδου Από Την Κρίση", το οποίο αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσπάθεια χαρτογράφησης των δομικών αιτίων της κρίσης, και μια συνολική πρόταση για την έξοδο από αυτή.
  • Το βιβλίο "Λύσεις Υπάρχουν" που αποτελεί την ελληνική μετάφραση του βιβλίου του δημοσιογράφου Tζόναθαν Τέπερμαν με τίτλο “The Fix”. Σε αυτό το βιβλίο ο Τέπερμαν παρουσιάζει πώς 10 κρατικές δομές (εννέα κυβερνήσεις και ένας δήμος) αντιμετώπισαν δέκα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας.
  • Το περιοδικό "ΕΡΕΥΝΕΣ 2016", μία ετήσια έκδοση της διαΝΕΟσις, στην οποία παρουσιάζονται συνοπτικά τα βασικά συμπεράσματα του ερευνητικού έργου του οργανισμού για το έτος 2016.

Για το επόμενο διάστημα έρχονται περισσότερα βιβλία, οι "Έρευνες 2017", και άλλες εκπλήξεις. Μπορείτε να επισκεφθείτε το e-shop της διαΝΕΟσις εδώ:

Ε- SHOP