Εκδηλώσεις

Χάρτης Εξόδου Από Την Κρίση: Μια Εκδήλωση Με Την ΕΕΔΕ

Μια παρουσίαση του βιβλίου της διαΝΕΟσις και μια συζήτηση για το παραγωγικό μοντέλο της χώρας, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Την Τρίτη 30 Μάϊου 2017, η διαΝΕΟσις και η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) συνδιοργάνωσαν εκδήλωση με θέμα "Χάρτης Εξόδου Από Την Κρίση: Ένα Νέο Αναπτυξιακό Πρότυπο Και Η Μετάβαση Σε Αυτό" στο αμφιθέατρο της ΕΕΔΕ.

Ο Πρόεδρος της ΕΕΔΕ και μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της διαΝΕΟσις Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής της διαΝΕΟσις Διονύσης Νικολάου χαιρέτισαν της έναρξη της εκδήλωσης.

Για το νέο αναπτυξιακό πρότυπο που χρειάζεται η Ελλάδα και τον τρόπο μετάβασης σε αυτό, μίλησαν ο συντονιστής και τα μέλη της επιστημονικής ομάδας του βιβλίου της διαΝΕΟσις "Χάρτης Εξόδου Από Την Κρίση: Ένα Νέο Παραγωγικό Μοντέλο Για Την Ελλάδα".

Πιο συγκεκριμένα, ομιλητές ήταν:

  • Πάνος Τσακλόγλου, Καθηγητής ΟΠΑ και μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της διαΝΕΟσις - συντονιστής της επιστημονικής ομάδας
  • Γιώργος Οικονομίδης, Αναπλ. Καθηγητής ΟΠΑ
  • Χρήστος Τριαντόπουλος, Ερευνητής ΚΕΠΕ
  • Αποστόλης Φιλιππόπουλος, Καθηγητής ΟΠΑ

Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος Μαρία Σαράφογλου.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο "Χάρτης Εξόδου Από Την Κρίση - Ένα Νέο Παραγωγικό Μοντέλο Για Την Ελλάδα" στο e-shop της διαΝΕΟσις, εδώ:

e-shop