Η Ελλάδα Στον Καθρέφτη

Κοιτάζοντας Την Ελλάδα Στον Καθρέφτη

Η νεά τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ θα φιλοξενεί τις έρευνες της διαΝΕΟσις

Από σήμερα Τετάρτη 10/2, 5 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα και κάθε 15 μέρες, η νέα ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ "Η Ελλάδα στον Καθρέφτη", θα φιλοξενεί και θα παρουσιάζει τις έρευνες της διαΝΕΟσις.

Την εκπομπή θα παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Κωνσταντίνος Ζούλας και Νίκη Λυμπεράκη. Μαζί τους θα είναι ο Διευθυντής Περιεχομένου της διαΝΕΟσις Θοδωρής Γεωργακόπουλος και ο Διευθυντής Ερευνών Κυριάκος Πιερρακάκης.

Η εκπομπή θα περιλαμβάνει την παρουσίαση των αποτελεσμάτων των ερευνών και συζήτηση και σχολιασμό από διακεκριμένες προσωπικότητες.

I_Ellada_ston_Kathrefti

Το πρώτο επεισόδιο είναι ένα αφιέρωμα στη μεγάλη ποσοτική έρευνα "Τι πιστεύουν οι Έλληνες;". Το προφίλ του σύγχρονου Έλληνα, όπως αυτό προκύπτει από 69 ερωτήσεις και τις απόψεις, θέσεις και αντιλήψεις του πάνω σε κρίσιμα οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα όπως είναι το προσφυγικό, η παραμονή της Ελλάδας στην Ε.Ε., η εμπιστοσύνη στους θεσμούς και άλλα σημαντικά θέματα, σχολιάζουν ο καθηγητής φιλοσοφίας και συγγραφέας Στέλιος Ράμφος, ο καθηγητής εγκληματολογίας Γιάννης Πανούσης, ο οικονομολόγος Αρίστος Δοξιάδης και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Μπορείτε να δείτε το trailer του πρώτου επεισοδίου εδώ: