Τι Γράφτηκε Για Την Έρευνα "Τι Πιστεύουν Οι Έλληνες";

Τι Γράφτηκε Για Την Έρευνα "Τι Πιστεύουν Οι Έλληνες";

Μέσα σε πέντε ημέρες από τη δημοσίευσή της, η έρευνα της διαΝΕΟσις αναπαράχθηκε και συζητήθηκε από μια πληθώρα Μέσων. Μια ενδεικτική καταγραφή.

Τα συμπεράσματα της έρευνας  "Τι πιστεύουν οι Έλληνες" αναφέρθηκαν σε μια σειρά από δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες, μερικά από τα οποία περιείχαν ενδιαφέροντα σχόλια και αναδείκνυαν κρίσιμες πτυχές της έρευνας. Εδώ κάνουμε μια ενδεικτική -καθόλου πλήρη- καταγραφή μερικών από τις πιο χαρακτηριστικές αναφορές.

athens_Voice_dianeosisΗ εφημερίδα Athens Voice φιλοξένησε ένα εκτενές αφιέρωμα στην έρευνα. Μεγάλο αφιέρωμα ετοίμασε και το χτεσινό κυριακάτικο Έθνος.

Η Δήμητρα Μανιφάβα, η Τασούλα Καραϊσκάκη, ο Στέφανος Κασιμάτης (δύο φορές), ο Κώστας Ιορδανίδης και ο Ηλίας Μπέλλος έγραψαν για την έρευνα σε -πολύ διαφορετικά μεταξύ τους- άρθρα της Καθημερινής, εστιάζοντας σε διαφορετικά επιμέρους συμπεράσματα. 

Πλούσια αρθρογραφία και ανάλυση φιλοξένησαν ακόμα η ΗΜΕΡΗΣΙΑ, η Lifo, τα έντυπα ΝΕΑ στο φύλλο της 11ης Φεβρουαρίου, το Πρώτο Θέμα, ο Κώστας Γιαννακίδης στο Protagon και το euro2day.gr, μεταξύ άλλων.

Αυτά, βεβαίως, είναι μόνο μερικά ενδεικτικά δημοσιεύματα. Έχουν γραφτεί και γράφονται ακόμα πολλά για τα πολυάριθμα συμπεράσματα μιας έρευνας που προσφέρεται για ανάλυση, συζήτηση και διερεύνηση αιτίων και συνεπειών των ευρημάτων της.

Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την έρευνα εδώ. Περιμένουμε τα δικά σας σχόλια στο Facebook και το Twitter του οργανισμού.