Την Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016 η διαΝΕΟσις οργάνωσε μια κλειστή συνάντηση εργασίας (workshop) για το θέμα της προστασίας των Κρίσιμων Υποδομών.

Εκδηλώσεις

Ένα Workshop Για Τις Κρίσιμες Υποδομές Της Ελλάδας

Παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν τα αποτελέματα της έρευνας της διαΝΕΟσις για την προστασία των κρίσμων υποδομών της Ελλάδας σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη συμμετοχή ειδικών και εκπροσώπων από εμπλεκόμενους φορείς.

Την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα κλειστή συνάντηση εργασίας (workshop) για την Προστασία των Κρίσιμων Υποδομών. Στόχος ήταν η παρουσίαση των ευρημάτων και των συμπερασμάτων της έρευνας "Η Προστασία Των Κρίσιμων Υποδομών Της Ελλάδας" και η διεξαγωγή μιας ενδιαφέρουσας και παραγωγικής συζήτησης για το θέμα αυτό από τους ειδικούς και τους εμπλεκόμενους φορείς.

Ομιλητές ήταν ο Αναπλ. Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Επιστημονικός Υπεύθυνος της έρευνας, Καθηγητής Δημήτρης Γκρίτζαλης, και δύο από τα μέλη της επιστημονικής ομάδας που εκπόνησε την έρευνα, ο Πάνος Κοτζανικολάου, Επικ. Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και ο Μάνος Μάγκος, Επικ. Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το workshop και να βρείτε όλα τα αρχεία της έρευνας που πραγματοποίησε η διαΝΕΟσις.