Εκδηλώσεις

Κοινή Εκδήλωση διαΝΕΟσις Και ΣΕΒ Για Την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση

Μία εκδήλωση με αφορμή τη δημοσίευση της έρευνας για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση στην Ελλάδα που συνδιοργάνωσαν η διαΝΕΟσις και ο ΣΕΒ στις 19 Ιουνίου στην Αθήνα.

Η διαΝΕΟσις σε συνεργασία με τον ΣΕΒ διοργάνωσαν την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 εκδήλωση με θέμα: «Ηλεκτρονική διακυβέρνηση και ψηφιακές υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις. Ο δρόμος προς την ανάπτυξη». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Μεγάρου Διοικητού Θεόδωρου Β. Καρατζά της Εθνικής Τράπεζας , στην Αθήνα.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος της διαΝΕΟσις Δημήτρης Δασκαλόπουλος και ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας, απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό, ενώ ο διευθυντής ερευνών της διαΝΕΟσις Κυριάκος Πιερρακάκης συντόνισε την πρώτη συζήτηση, στην οποία συζητήθηκαν καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις για τη βελτίωση του δημόσιου τομέα στην Ελλάδα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη δημοσίευση της έρευνας της διαΝΕΟσις "Η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση στην Ελλάδα", τα βασικά συμπεράσματα της οποίας παρουσιάστηκαν από τον καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και επιστημονικό υπεύθυνο της έρευνας, Διομήδη Σπινέλλη.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση εδώ.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης:

Πρόγραμμα Εκδηλωσης