Η δεύτερη εκδήλωση της διαΝΕΟσις με αφορμή το βιβλίο "Χάρτης Εξόδου Από Την Κρίση- Ένα νέο Παραγωγικό Μοντέλο Για Την Ελλάδα", που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Εκδηλώσεις

Ανάπτυξη Ναι, Αλλά Πώς; - Εκδήλωση Στη Θεσσαλονίκη

Η δεύτερη εκδήλωση της διαΝΕΟσις, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου "Χάρτης Εξόδου Από Την Κρίση- Ένα νέο Παραγωγικό Μοντέλο Για Την Ελλάδα", που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της διαΝΕΟσις στη Θεσσαλονίκη με τίτλο "Ανάπτυξη ναι, αλλά πώς;". Αφορμή για την εκδήλωση ήταν η έκδοση του πρώτου βιβλίου της διαΝΕΟσις με τίτλο "Χάρτης εξόδου από την κρίση: Ένα νέο παραγωγικό μοντέλο για την Ελλάδα".

Την εκδήλωση άνοιξε με την εισαγωγική του τοποθέτηση ο πρόεδρος της διαΝΕΟσις Δημήτρης Δασκαλόπουλος, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος Αθανάσιος Σαββάκης.

Στη συζήτηση, που συντόνισε η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Γούτα συμμετείχαν:

  • Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης
  • Η π. Υπουργός και Πρόεδρος του think tank "ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ" Άννα Διαμαντοπούλου
  • Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης
  • Ο Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και επικεφαλής της συγγραφικής ομάδας του βιβλίου Πάνος Τσακλόγλου και
  • Ο Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της συγγραφικής ομάδας Γιώργος Παγουλάτος

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα σύντομο βίντεο με δηλώσεις των ομιλητών της εκδήλωσης εδώ.

Στη συνέχεια, μπορείτε να διαβάσετε τα κείμενα των αρχικών ομιλιών και να παρακολουθήσετε τις τοποθετήσεις των ομιλητών καθώς και τον πολύ ενδιαφέροντα διάλογο που ακολούθησε.