Εκδηλώσεις

Ανάπτυξη Ναι, Αλλά Πώς; - Μια Εκδήλωση Στην Ηλεία

Mια εκδήλωση της διαΝΕΟσις σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηλείας για τις αναπτυξιακές δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας.

Μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, η διαΝΕΟσις μετέφερε το ερώτημα "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ;" στην Αρχαία Ολυμπία, σε ανοιχτή εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο της Lyktos Group Μιχάλη Σάλλα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηλείας την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Αρχαίας Ολυμπίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί-ερευνητές παρουσίασαν τα σημαντικότερα αποτελέσματα ερευνών της διαΝΕΟσις που αφορούν σε κρίσιμους τομείς της οικονομίας μας, ενώ παρουσιάστηκαν επίσης τρία επιτυχημένα σχήματα συνεργατικότητας στον αγοτικό τομέα από εκπροσώπους της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου.

Στην εκδήλωση τοποθετήθηκαν με σύντομες παρεμβάσεις επί των ευρημάτων των ερευνών ο Γεώργιος Γεωργιόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας και ο Διονύσης Μπάστας, Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επενδύσεων και Εμπορίου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης και τους ομιλητές, εδώ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ