Εκδηλώσεις

Η διαΝΕΟσις Στο Delphi Economic Forum 2018

Η διαΝΕΟσις για δεύτερη συνεχή χρονιά ήταν ένας από τους Programming Partners του Delphi Economic Forum (1-4 Μαρτίου 2018) φιλοξενώντας τρεις συζητήσεις.

H διαΝΕΟσις για δεύτερη συνεχή χρονιά ήταν ένας από τους Programming Partners του Delphi Economic Forum, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 1 - 4 Μαρτίου 2018 στους Δελφούς.

Στη φετινή διοργάνωση η διαΝΕΟσις συμμετείχε με τρεις ειδικές συζητήσεις: μία για τις αξιακές, πολιτικές και πολιτισμικές πεποιθήσεις των Ελλήνων, με αφορμή τη νέα έρευνα "Τι Πιστεύουν οι Έλληνες - 2018" που πρόκειται να δημοσιευθεί μέσα στον Μάρτιο, μία για τη νέα γενιά στην Ελλάδα, κατά την οποία παρουσιάστηκαν τα ευρήματα επιμέρους ερευνών της διαΝΕΟσις, και μία για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση στην Ελλάδα με αφορμή τη δημοσίευση της νέας έρευνας που αναλύει πώς μπορεί η ηλεκτρονική διακυβέρνηση μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων της Δημόσιας Διοίκησης.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Delphi Economic Forum εδώ:

Delphi Economic Forum