Εκδηλώσεις

"Λύσεις Υπάρχουν" - Η Παρουσίαση Του Βιβλίου Του Τζόναθαν Τέπερμαν

Mια εκδήλωση με αφορμή την έκδοση στα ελληνικά του βιβλίου του Τζόναθαν Τέπερμαν με τίτλο "Λύσεις Υπάρχουν- Δέκα παραδείγματα από χώρες που έλυσαν κρίσιμα προβλήματα της εποχής μας" που κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία.

Την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017, η διαΝΕΟσις διοργάνωσε εκδήλωση στην Αθήνα με θέμα "Λύσεις Υπάρχουν" με αφορμή την έκδοση του δεύτερου βιβλίου της. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο συγγραφέας του βιβλίου, δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης του περιοδικού Foreign Affairs Τζόναθαν Τέπερμαν.

Ο συγγραφέας Τζόναθαν Τέπερμαν αφού ευχαρίστησε τη διαΝΕΟσις για τη συνεργασία, παρουσίασε στο ελληνικό κοινό τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγγραφή ενός βιβλίου με το οποίο προσπαθεί να μας πείσει ότι υπάρχουν λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα της εποχής μας. Σύμφωνα με τον συγγραφέα οι λύσεις αυτές έχουν ήδη υλοποιηθεί σε διάφορες χώρες του πλανήτη και είχαν σημαντικά θετικά αποτελέσματα. Μέσα από την αφήγηση των ελπιδοφόρων αυτών ιστοριών ο συγγραφέας κατέληξε σε διάφορα μαθήματα, τα οποία, όπως συχνά επισήμανε, μπορούν να αποτελέσουν χρήσιμα παραδείγματα για όλες τις χώρες που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Και για τη δική μας χώρα.

Η εκδήλωση άνοιξε με έναν σύντομο χαιρετισμό του προέδρου και ιδρυτή της διαΝΕΟσις Δημήτρη Δασκαλόπουλου και έκλεισε με μια συζήτηση του συγγραφέα με τον δημοσιογράφο και διευθυντή της εφημερίδας Η Καθημερινή, Αλέξη Παπαχελά.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, την ομιλία του προέδρου της διαΝΕΟσις κατά την έναρξη της εκδήλωσης καθώς και τη συζήτηση μεταξύ του συγγραφέα και του Αλέξη Παπαχελά.